Maatwerk interieur inspiratie

Geen betere interieur inspiratie dan foto’s van échte gerealiseerde projecten. We nodigen je daarom uit om een kijkje te nemen in onze rijke referenties, waar creativiteit en vakmanschap samenkomen. Elk beeld vertelt een verhaal van uniek interieur maatwerk, van meesterlijk ontwerp en zorgvuldige uitvoering. 

Ontdek de diversiteit van onze interieur inspiratie, variërend van weelderige keukens tot functionele werkplekken. Blader door de foto’s en ontdek hoe Hayen interieur maatwerk jouw visie tot leven kan brengen!

Je zit goed bij Hayen

Zowel als particulier en (interieur)architect zit je goed bij Hayen interieur maatwerk. Kriebelt het om aan je project te beginnen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Koos je al een ontwerp partner? Dan kijken we er nu al naar uit om samen een inspirerend gesprek te hebben.

Regio

We zijn voornamelijk actief in de regio rond Ravels en Turnhout en de ruime Antwerpse Kempen. Onze gezonde ambitie doet ons echter ook dromen van projecten over de provincie- en landsgrenzen heen. Daarbij kijken we logischerwijs eerst naar Limburg, Vlaams-Brabant en het zuiden van Nederland. We horen graag waar jij ons aan het werk wil zien.

Totaalconcepten

Voor de bijhorende klussen

Bij Hayen nemen we graag alle kleine klusjes van je over. Zo wordt jouw nieuwe keuken, badkamer of maatwerk interieur project moeiteloos een totaalconcept zodat het naadloos in je bestaande interieur past. Of het nu gaat om een stukje vloer, een plafond, een extra muur of elektriciteitswerken, wij ontzorgen je maximaal. 

Geef ons simpelweg de sleutel tot jouw dromen, en wij geven je de sleutel tot jouw droomkeuken, droombadkamer, en nog veel meer. Jouw project wordt met liefde en vakmanschap gerealiseerd, precies zoals je het voor ogen hebt.

Een heldere werkwijze

Stap 1: Tevreden klanten beginnen met heldere afspraken

Jij weet graag wat je mag verwachten, en wij weten graag wat jij verwacht. Met duidelijke notities over vormgeving, materiaal mogelijkheden en aandachtspunten gaan wij na de kennismaking snel aan de slag. Het resultaat is een gedetailleerde maar verstaanbare offerte. Vinden we een eerste akkoord, dan volgt een haalbare planning van de effectieve aanpassingswerken en plaatsing.

Stap 2: Efficiënte projectopvolging en -uitvoering

Voor, tijdens of na de werken nog iets aanpassen of uitklaren? Dan bel je toch gewoon even met ons. Wij kennen jouw project tot in detail en informeren of bevragen de betrokken vakbekwame partners. Jij hebt zo altijd een geïnformeerd contactpersoon en wij houden de planning op punt.

Stap 3: nazorg & genieten

Zelfs in een perfecte situatie, is er achteraf al eens een aanpassing nodig. Weet dan dat we klaar staan om elke vraag te beantwoorden. Zo komen we met plezier nog eens de lades en scharnieren afstellen, een toestel uitleggen of andere kleine werkjes uitvoeren. Nazorg om maximaal te ontzorgen dus. En nu genieten!

Volg ons op Instagram

Laat je inspireren door recente Hayen realisaties en kijk regelmatig mee in ons atelier.