WIE IS HAYEN INTERIEUR & SCHRIJNWERK

Zo vader, zo zoon ...

Vader Hayen werd in z’n jonge jaren al snel gebeten door schrijn- en timmerwerk. Zoon Hayen volgde in z’n voetsporen. Een warme band tussen vader en zoon zorgt voor een nog warmer bedrijf waar persoonlijke contact centraal staat. Passie voor het vak blijft onze drijfveer. Jouw interieur dromen mogen vormen is voor ons het mooiste wat er is.

Ons grootste pluspunt is onze échte persoonlijke aanpak. Onze unieke vader-zoon combinatie vormt daarnaast de sterke basis van Hayen Interieur. We volgen alles nauwgezet op en steken zelf voor jou de handen uit de mouwen. We zijn ook pas helemaal tevreden als jij dat 100% bent!

Je zit goed bij Hayen

Zowel als particulier en (interieur)architect zit je goed bij Hayen interieur maatwerk. Kriebelt het om aan je project te beginnen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Koos je al een ontwerp partner? Dan kijken we er nu al naar uit om samen een inspirerend gesprek te hebben.

Regio

We zijn voornamelijk actief in de regio rond Ravels en Turnhout en de ruime Antwerpse Kempen. Onze gezonde ambitie doet ons echter ook dromen van projecten over de provincie- en landsgrenzen heen. Daarbij kijken we logischerwijs eerst naar Limburg, Vlaams-Brabant en het zuiden van Nederland. We horen graag waar jij ons aan het werk wil zien.

Maatwerk voor elke ruimte

Van de badkamer tot de slaapkamer of van de muur tot het plafond. Bij Hayen uit Ravels vind je maatwerk interieur voor elke ruimte. Schakel ons in voor je badkamermeubel of de kast in de dressing en voor je droomkeuken of het nieuwe parket. Iets anders in gedachten? Leg je uitdaging bij ons en we vinden wel een manier om ook die tot in de puntjes uit te voeren.

Enkele van onze maatwerk projecten

Jouw project is niet meteen ons proefstuk. Dat bewijzen de diverse foto’s van projecten bij enkele van onze klanten. Laat je inspireren!

Volg ons op Instagram

Laat je inspireren door recente Hayen realisaties en kijk regelmatig mee in ons atelier.