DIENSTEN

Jouw interieur schrijnwerker voor keukens op maat, maatkasten en meer maatwerk

Luxueuze keukens op maat

Mag je nieuwe keuken dat vleugje extra hebben? Of heb je het graag écht tot in de puntjes perfect? Die keuken van je dromen wacht op je bij Hayen. Volledig op maat en geheel afgestemd op jouw visie. Wij richten ons op de technische aspecten, terwijl jij vrij kan dagdromen over materialen en afwerkingen. En dat volledig zonder grenzen, want de mogelijkheden zijn eindeloos en ongebonden aan specifieke merken. Of het nu gaat om toestellen, werkbladen of de compositie van de (deur)panelen – bij ons zijn alle opties open.

Maatkasten

Een kast op maat, gecreëerd voor elke situatie en behoefte. Bij Hayen begrijpen we dat geen twee ruimtes hetzelfde zijn, daarom denken we graag met je mee over elke unieke uitdaging. Of het nu gaat om een TV-meubel dat naadloos in je woonkamer integreert, een dressingkast die je kledingcollectie perfect organiseert, een elegante barkast voor je sociale bijeenkomsten, of een functioneel bureau dat je productiviteit stimuleert – onze expertise strekt zich uit over diverse toepassingen.

Professionele winkel interieur inrichting

Op zoek naar een professionele winkel inrichting die voorbij de standaard gaat? Ook dan zit je goed bij Hayen. Of het nu gaat om een toonbank, vitrine, kleedruimtes of display, we denken met je na en komen met een unieke oplossing binnen een ongeziene service. Droom daarbij gerust verder dan hout, ondanks je nu bij Hayen schrijnwerkerij bent. Alles is namelijk mogelijk en binnen een totaalconcept zorgen wij er wel voor dat het geheel tot in de puntjes tot leven komt. Daag ons uit en we overtuigen je met plezier en allicht met weinig moeite. Bij Hayen gaan we verder dan het gebruikelijke, om jouw winkelruimte te transformeren tot een op maat gemaakte, unieke en uitnodigende omgeving.

Meer interieur maatwerk

Er is altijd meer dan de hoofdactiviteiten bij Hayen hierboven. Met hout als ons canvas, vervagen de grenzen van het onmogelijke. Van gedurfde vormen tot rijke kleuren, van diverse keuzes tot harmonieuze combinaties. Naast onze hoofdactiviteiten, maakten we in het verleden met dezelfde toewijding en passie regelmatig andere meesterwerken. Denk daarbij aan op maat gemaakte bureaumeubels, unieke binnendeuren en verfijnde plafonds. Elk project draagt de stempel van maatwerk en wordt uitgevoerd met de uitzonderlijke precisie en service die je van Hayen mag verwachten.

Enkele van onze maatwerk projecten

Jouw project is niet meteen ons proefstuk. Dat bewijzen de diverse foto’s van projecten bij enkele van onze klanten. Laat je inspireren!

Je zit goed bij Hayen

Zowel als particulier en (interieur)architect zit je goed bij Hayen interieur maatwerk. Kriebelt het om aan je project te beginnen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Koos je al een ontwerp partner? Dan kijken we er nu al naar uit om samen een inspirerend gesprek te hebben.

Regio

We zijn voornamelijk actief in de regio rond Ravels en Turnhout en de ruime Antwerpse Kempen. Onze gezonde ambitie doet ons echter ook dromen van projecten over de provincie- en landsgrenzen heen. Daarbij kijken we logischerwijs eerst naar Limburg, Vlaams-Brabant en het zuiden van Nederland. We horen graag waar jij ons aan het werk wil zien.

Totaalconcepten

Voor de bijhorende klussen

Bij Hayen nemen we graag alle kleine klusjes van je over. Zo wordt jouw nieuwe keuken, badkamer of maatwerk interieur project moeiteloos een totaalconcept zodat het naadloos in je bestaande interieur past. Of het nu gaat om een stukje vloer, een plafond, een extra muur of elektriciteitswerken, wij ontzorgen je maximaal. 

Geef ons simpelweg de sleutel tot jouw dromen, en wij geven je de sleutel tot jouw droomkeuken, droombadkamer, en nog veel meer. Jouw project wordt met liefde en vakmanschap gerealiseerd, precies zoals je het voor ogen hebt.

Een heldere werkwijze

Stap 1: Tevreden klanten beginnen met heldere afspraken

Jij weet graag wat je mag verwachten, en wij weten graag wat jij verwacht. Met duidelijke notities over vormgeving, materiaal mogelijkheden en aandachtspunten gaan wij na de kennismaking snel aan de slag. Het resultaat is een gedetailleerde maar verstaanbare offerte. Vinden we een eerste akkoord, dan volgt een haalbare planning van de effectieve aanpassingswerken en plaatsing.

Stap 2: Efficiënte projectopvolging en -uitvoering

Voor, tijdens of na de werken nog iets aanpassen of uitklaren? Dan bel je toch gewoon even met ons. Wij kennen jouw project tot in detail en informeren of bevragen de betrokken vakbekwame partners. Jij hebt zo altijd een geïnformeerd contactpersoon en wij houden de planning op punt.

Stap 3: nazorg & genieten

Zelfs in een perfecte situatie, is er achteraf al eens een aanpassing nodig. Weet dan dat we klaar staan om elke vraag te beantwoorden. Zo komen we met plezier nog eens de lades en scharnieren afstellen, een toestel uitleggen of andere kleine werkjes uitvoeren. Nazorg om maximaal te ontzorgen dus. En nu genieten!

Volg ons op Instagram

Laat je inspireren door recente Hayen realisaties en kijk regelmatig mee in ons atelier.